Duurzame ONEforONE waterflessen

Aug 23
10:35

2011

james daksh

james daksh

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Iets geven aan uw personeel of andere handelsrelaties en tegelijkertijd iets geven aan mensen in ontwikkelingslanden; dat kan! Met een duurzaam relatiegeschenk van ONEforONE slaat u twee vliegen in één klap; een mooie duurzame waterfles voor uw relaties en personeel en tegelijkertijd ontvangt per geschonken fles iemand in Afrika een leven lang schoon drinkwater.

mediaimage
 Een dubbel goede deal.Duurzame relatiegeschenken nemen in populariteit toe. Naast duurzame kantoorartikelen en een veelomvattend mvo-beleid zijn bedrijven bereid meer te doen voor het milieu; een duurzaam relatiegeschenk sluit daar perfect bij aan.

Wanneer u binnen Google de zoekterm ‘duurzame relatiegeschenken’ intypt,Duurzame ONEforONE waterflessen Articles verschijnen er tal van bedrijven die duurzame relatiegeschenken aanbieden. Er kan worden gesteld dat de vraag naar duurzame relatiegeschenken is toe genomen. Het aanbod loopt uiteen van biologische appels voorzien van een bedrijfslogo tot totale fair-trade kerstpakketten. De verschillen in producten hangen samen met verschillen in prijsklassen. Wel mag het duidelijk zijn dat de duurzame relatiegeschenken stuk voor stuk bijdragen aan een betere wereld. Dat kan zijn doordat er gebruik wordt gemaakt van duurzame of gerecyclede materialen of doordat bijvoorbeeld de fabrikant in een ontwikkelingsland een eerlijke prijs ontvangt voor zijn producten. Vandaag de dag worden we ons steeds bewuster van de menselijke invloeden op het milieu en zijn we bereid iets meer te betalen voor eenzelfde product.

Duurzame ONEforONE waterflessen
Een duurzaam relatiegeschenk met een verhaal is de ONEforONE waterfles. Deze drinkfles is speciaal ontwikkeld als gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic flesjes.Met iedere waterfles die je je relaties of personeel geeft, help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. ONEforONE bouwt namelijk met partner PumpAid waterputten voor en door de lokale bevolking. De fles levert dus zowel een bijdrage aan het milieu als aan de levensstandaard van mensen in ontwikkelingslanden. Bijna één miljard mensen in ontwikkelingslanden hebben geen toegang tot schoon drinkwater en meer dan drie miljoen mensen sterven jaarlijks door een gebrek aan schoon water. Deze schokkende aantallen kunnen we samen terugdringen. Wanneer u aan al uw relaties en werknemers een ONEforONE waterfles geeft, zal dit een grote sociale impact met zich meebrengen en kunnen vele mensen in Afrika voortaan schoon en veilig drinkwater drinken.

De ONEforONE waterflessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, om zo jaren lang mee te gaan. De flessen bevatten geen giftige BPA-stoffen, welke veelal vrijkomen in plastic flessen. Verder is de fles geur- en reukvrij en heeft de fles i.t.t. aluminium flessen geen binnencoating, dus controleren of deze nog intact is, is niet nodig. De drinkfles is door de grote opening gemakkelijk te vullen en schoon te maken. Er passen zelfs ijsklontjes door de opening, waardoor op warme zomerdagen je water extra koud blijft.

Waterflessen bedrukken
De waterflessen kunnen worden bedrukt met een logo of tekst. Ook is het mogelijk om individuele namen te graveren. De levertijd bedraagt ongeveer anderhalve week. Zonder bedrukking kunnen de flessen dezelfde werkdag worden verstuurd. Daarnaast zijn er aantrekkelijke volumekortingen met prijzen vanaf €9,84 inclusief bedrukking, excl. BTW. Doordat de flessen zowel duurzaam als multifunctioneel zijn, kunnen de flessen door uw relaties en werknemers veelvuldig worden gebruikt, welke de zichtbaarheid van uw bedrijf uiteraard ten goede komt. Een mooi duurzaam relatiegeschenk mét een mooi verhaal.