Coole tips en trucs over online winkelen

May 12
18:44

2021

Albert Einstein

Albert Einstein

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Heb je je ooit afgevraagd hoe je succesvol online kunt winkelen? Is het nodig om de hele dag op internet te zoeken naar koopjes? U hoeft alleen maar de tips in dit artikel in acht te nemen en het advies ervan op te volgen.

mediaimage

 

Bekijk klantrecensies voor een winkel die u overweegt. Dit geeft u over het algemeen wat u verwacht te ontvangen. Als hun beoordelingen en opmerkingen herhaaldelijk laag zijn,Coole tips en trucs over online winkelen Articles ga dan ergens anders winkelen.

Amazon Prime is een must-have voor degenen die vaak online winkelen. Dit bespaart u ook veel geld.

Winkel alleen via een internetverbinding. Hackers zoeken vaak naar onbeveiligde draadloze verbindingen om de informatie van anderen te stelen.

Bekijk de URL voordat u uw kredietgegevens of persoonlijke gegevens invoert. Als het begint met "https", betekent dit dat uw informatie veilig wordt gecodeerd. Als dit niet het geval is, is uw informatie niet veilig.

Kijk rond op veilingen en koop online verkopers voordat u iets koopt bij een grote kistenwinkel. Sites zoals Amazon en eBay hebben over het algemeen betere deals dan traditionele retailers. U kunt veel besparen. Wees voorzichtig met het doornemen van het retourbeleid dat van kracht is. Dit kan verschillen, afhankelijk van waar u winkelt.

Bepaalde verkopen die populair zijn in winkels worden ook online aangeboden, maar online winkels doen ook meestal mee. Sommige sites bieden niet alleen korting, maar bieden ook gratis verzending op feestdagen.

Veel websites treden ook op als tussenpersoon als er een geschil is dat moet worden opgelost. Anderen helpen niet en willen dat u überhaupt met geschillen omgaat.

Froogle is een website waar u naar moet kijken. Hiermee kunt u uw specificaties invoeren, zodat u er dol op bent. Houd er echter rekening mee dat dit soort websites alleen sites van leden omvat. Ze zijn gewoon een goede plek om te beginnen, maar het kan zijn dat u moet blijven zoeken.

Koop babykleding bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag, Drive Up en meer.

Veel winkeliers bieden ook kortingen, dus bekijk de dealpagina's voordat u iets koopt. Zelfs alleen kortingen voor gratis verzending kunnen oplopen als u een pakket dingen koopt.

Controleer of er mobiele apps zijn voor de winkels die u het leukst vindt. Dit is om verschillende redenen handig. U kunt winkelen terwijl u wat vrije tijd heeft.

Probeer alleen te winkelen bij een bedrijf dat in de VS is gevestigd als u daar ook woont. Als u bij deze winkels winkelt, kunt u zich beroepen op de nationale en federale consumentenwetten. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.

U moet weten wat er nodig is om een product te retourneren als het niet geschikt voor u is. U loopt vast als u een artikel zonder retourzending koopt.

Bekijk online geldbesparende prikborden over winkelen om meer geld te besparen. Dit geeft u waarschuwingen van anderen die op zoek zijn naar deals met dezelfde methode. Misschien vindt u koopjes die u op geen enkele andere manier via een forum zou hebben ontdekt.

Als u online winkels zoekt, blijf dan bij de winkeliers die op de eerste drie pagina's van de resultaten verschijnen. Winkels op volgende pagina's zijn mogelijk niet zo betrouwbaar. Winkels die waarschijnlijk betrouwbaarder zijn en een veiligere optie bieden.

Wees voorzichtig met belastingplicht wanneer u online winkelt.

Geef uw burgerservicenummer niet op als u op internet winkelt. Wees op uw hoede voor sites die om persoonlijke informatie vragen wanneer u een aankoop doet. Uw sofinummer is nooit een vereiste om online te kopen. Als dit de deur kan openen naar het hebben van uw burgerservicenummer, bent u vatbaar voor identiteitsdiefstal.

Omdat u dit artikel heeft bekeken, moet u nu het advies ervan gebruiken. Gebruik deze tips en u bespaart al snel geld tijdens het winkelen. Hoe hard u deze tips in de praktijk probeert te brengen, hoe meer u op de lange termijn gaat besparen.