De beste online winkeltips ter wereld

May 12
18:44

2021

Albert Einstein

Albert Einstein

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Als u kennis mist, kunt u snel slachtoffer worden. Blijf nadenken over het materiaal dat volgt en maak je klaar om een ervaren online shopper te worden.

mediaimage

 

Zoek altijd een kortingscode wanneer u op internet winkelt. Veel e-commercesites bieden kortingen voor veel dingen en deze vereisen slechts een paar minuten zoeken. Dit is perfect om geld te besparen terwijl u online winkelt.

Grote winkelsites zijn meestal het doelwit van hackers en andere mensen die uw persoonlijke identificatie willen gebruiken of toegang willen krijgen tot uw accounts.

Bekijk uw hele winkelwagentje om er zeker van te zijn dat u weet wat u krijgt.

Bekijk online kortingsbonnen en dealsites zoals Coupons.com voordat u begint met winkelen. U moet eraan denken om de sites te controleren voordat u gaat winkelen om er zeker van te zijn dat u de deal niet krijgt.

Koop kinderkleding bij Stylonic.nl waar je dol op zult zijn voor geweldige lage prijzen. Kies uit contactloze levering op dezelfde dag,De beste online winkeltips ter wereld Articles Drive Up en meer.

Zoek naar couponcode voordat u een online aankoop doet. Er zijn sites (een daarvan is Retail Me Not) die couponcodes verzamelen die u kunt doorlopen. Als u op een van deze sites niet kunt vinden wat u zoekt, zoekt u gewoon naar de website waarvan u iets wilt kopen en voegt u er een "kortingscode" achter toe. Misschien ontdek je er een in geluk.

Maak een bladwijzer van al uw favoriete winkelsites. Deze sites worden de sites die u keer op keer tegenkomt. Voeg alle promo- of kortingswebsites toe die u gebruikt tijdens het winkelen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om met een paar klikken contact met hen op te nemen om items te vinden die u zoekt van winkeliers die u al vertrouwt.

Veel online verkopers gebruiken tracking cookies om het gedrag van gebruikers te achterhalen. Deze cookies bevatten informatie over uw surfgedrag en slaan persoonlijke informatie op. Lees het privacybeleid voordat u iets online koopt om erachter te komen hoe een winkelier kan zien of u hem uw persoonlijke gegevens geeft en deze niet eens weet.

Froogle is een website met prijsvergelijkingen. Op deze manier kun je het item dat je wilt krijgen invoegen en deals vergelijken als je niet veel hebt dat het op verschillende sites kost. Onthoud dat deze sites niet alle online winkels omvatten, niet elke site online. Ze zijn gewoon een goede plek om te beginnen, maar het kan zijn dat u moet blijven zoeken.

Neem wachtwoorden serieus wanneer u ze serieus instelt. Gebruik geen woorden die eenvoudige of gemakkelijk te raden zinnen zijn. Sta dieven niet toe om bij uw informatie te komen. Gebruik willekeurige wachtwoorden met letters, cijfers of symbolen.

Veel dealwebsites bieden een aantal grote kortingen op uw favoriete items.

Meld u aan voor uw favoriete online retailers. Als u regelmatig online koopt, sturen ze u informatie over producten waarin u geïnteresseerd bent. U kunt voorkomen dat u populaire producten misloopt vóór anderen en u kunt ze misschien vastleggen voordat ze weg zijn.

Je wilt een product kunnen retourneren als het niet past of als er iets mis mee is, je loopt vast als je het koopt zonder dat er retouren beschikbaar zijn.

Zorg ervoor dat u uw creditcardgegevens beveiligt. Winkel altijd een beveiligde winkelsite. Zoek naar een klein hangslotpictogram in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit meestal in de buurt van de adresbalk in de rechterbovenhoek van de URL-balk van uw webbrowser.

Zorg ervoor dat u weet wat het retourbeleid van de winkelier is voordat u een aankoop doet. U wilt nooit vastzitten aan iets dat u haat, maar dat u niet kunt terugsturen.

Online winkelen is tegenwoordig om vele redenen enorm populair. De enorme selectie, het prijsaanbod en de diversiteit aan leveranciers zorgen ervoor dat er echt voor bijna iedereen een optie is. Met deze tips wordt online winkelen nog leuker.