Het California van het verleden gemaakt voor kinderen van vandaag

May 9
19:24

2012

Alexander A

Alexander A

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Het voorjaar en de zomer van 2012 is voor UGG Australia in het teken van een fris zeebriesje en het eindeloze optimisme van de Amerikaanse staat California.

mediaimage

Het voorjaar en de zomer van 2012 is voor UGG Australia in het teken van een fris zeebriesje en het eindeloze optimisme van de Amerikaanse staat California. Deze tendens is nu ook gebruikt om de kinderkledinglijn uit te breiden en is inmiddels beschikbaar voor iedereen die graag hun uggs online kopen

Comfortabele sandalan. sneakers en hippe instappers hebben een nieuwe look gekregen en de nieuwe prints en felle kIeuren in de Heritage-collectie hebben een absolute wow-factor.

"Onze hele collectie is geinspireerd op het California van de jaren '40. de toonzetter voar alle mode en kunst uit die tijd",Het California van het verleden gemaakt voor kinderen van vandaag Articles zegt leah Larson. Vice President of Product. "Voor de kindercollectie hebben we hetzelfde uitgangspunt genomen, wat een erg leuk proces was. We denken dot ouders en kinderen de levendigheid en energie van deze collectie geweldig zullen vinden."

Voorkeur voor UGG Australia begint als kleintje met de Infant-collectie, die kleine teentjes op trendy wijze warm houdt. De zeven verschillende soorten sokjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder schapenvacht en badstof. De Yia Yia is een speelse teenslipper met eenbandje van schapenvacht. In de Toddler Comfori-colleclle is de Sammey aanwezig; perfect voor de kleintjes die net leren lopen en biedt behaaglijke fleecesokjes met een flexibele rubberen onderkant.

Aangenaam comfort is het uitgangspunt geweest voor de Jannell uit de Girl's Sandal-collectie, gemaakt van hoge kwaliteit suede en leer en met aangenaam zittende zachte binnenzolen. De Beach casual-collectie bestaat uit teenslippers van rubber met bloemen- en verfspetterprints in felle kleuren: perfect voor de kleinste voetjes op een warme dag.

Voor de jonge actieveling combineert de Sneaker-collectie comfort met vrolijke regenboogprints. De klassieke stijlen zijn gemaakt van suede en leer, met Twinface en ademend canvas. De Herttage-collectie vormt de basis van UGG Australia en is nu in kleinere maten gemaald voor de kinderen. De geliefde laarzen van schapenvacht zijn  er in kinder- en peutermaten. De Mini Boiley Button is nieuw dit jaar en is er zowel in effen kleuren als met vrolijke verfspetter. De collecties zijn vanaf januari 2012 te koop bij de geautoriseerde UGG-verkooppunten en op www.uggaustralia.nl.