Papieren draagtassen ontrafeld

May 24
09:48

2013

Louis Ava

Louis Ava

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Indien het voor u niet noodzakelijk is om uw naam, logo of slogan te vermelden op de zakken, kan u hier zeer interessante deals doen.

mediaimage
Heel wat mensen zweren bij papieren draagtassen om een hele resem van redenen. Ze verdedigen bij hoog en laag het gebruik van deze tassen en zullen ze dan ook steeds verkiezen boven hun plastic tegenhangers. En gelijk hebben ze zeker. Want papier is een pak beter voor het milieu dan plastic en vaak ook nog goedkoper. Wat u ook wenst in te pakken,Papieren draagtassen ontrafeld Articles de papieren draagtassen zijn geschikt voor quasi alle producten. Ze worden daarom ook gebruikt van in KMO's tot in de grote ondernemingen. Gelukkig is het bestellen van papier tassen geen tijdrovende opdracht meer, maar kan u in een paar muiskliks al over gaan tot het plaatsen van uw bestelling.
Maar voor u overgaat tot het kopen van uw papieren draagtassen, kan u beter even stil staan bij wat u exact nodig heeft. Er komen namelijk toch wel een aantal zaken kijken bij het bestellen van tassen. Zeker en vast als u van plan bent de tassen volledig te personaliseren. U kan misschien wel terecht bij een locale verdeler. Maar deze beschikken vaak maar over een beperkte stock en kunnen mogelijk niet zelf bedrukken. Indien ze toch uw logo of naam kunnen vermelden op de tassen, is dit vaak met heel weinig opties en tegen een lage kwaliteit. Ga daarom op zoek naar een familiebedrijf, dat zelf nog de productie in handen hebben. Uit ervaring kunnen wij stellen, dat de familiale manier van zaken doen een aangename toets geeft aan de uitdaging. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te woord te staan en begeleiden u doorheen het productieproces. Het voordeel van een firma die de productie zelf uitvoert, is dat u wijzigingen kan uitvoeren aan elk deel van de tas. U heeft een veel grotere controle over uw eindproduct.  
Vaak beschikken dergelijke firma's ook over een grote stock van voorbedrukte, standaard papieren draagtassen. Indien het voor u niet noodzakelijk is om uw naam, logo of slogan te vermelden op de zakken, kan u hier zeer interessante deals doen. Het is namelijk een pak goedkoper om een standaard product te kiezen, zeker als u in grote hoeveelheid bestelt.  Het is daarom zeker de overweging waard, om een basismodel te kiezen en daarop misschien zelf uw logo te plakken. U bespaart hier zeker heel wat geld. 
Als u dus op zoek bent naar papieren draagtassen is het makkelijkste voor u om even online een kijkje te nemen in de catalogus van enkele producenten. U zal al snel zien, dat er heel wat mogelijkheden zijn en het is natuurlijk een makkelijke manier om er achter te komen, welk model het beste bij u past. 
Moest u toch vragen hebben over een van de papieren draagtassen kan u steeds even contact op nemen met de producent, dit telefonisch of via het contactformulier op hun website.
Contact informatie:
UPI Bags (www.upibags.com)
United Packaging Industry b.v.b.a
Martelarenlaan 15
B-3150 Haacht
Belgium
Email : Info@upibags.com 
Tel :+32 16 61 90 15