Moderne kunst kopen, enkele tips

Mar 9 16:25 2013 Gopal Dey Print This Article

Dit certificaat geeft namelijk aan dat het door u aangekochte werk echt is. Hierop staat ook de kunstenaar, de plaats van aankoop en mogelijk ook de naam van het werk en het jaar van realisatie vermeld.

Mensen hebben verschillende smaken en voorkeuren. Deze verschillen komen zeker tot uiting in de kunstwereld. Met honderden verschillende kunststromen en ontelbare kunstenaars,Guest Posting is er zeker voor ieder wat wils beschikbaar. Maar, u hoeft zich helemaal niet te beperken tot uw lokale kunstverdeler om aan uw trekken te komen. Waarom simpelweg niet gebruik maken van het internet, om zo toegang te krijgen tot de immense collectie die wereldwijd beschikbaar is. Door de grote evolutie, die de huidige technieken hebben ondergaan, is het voor mensen zeer makkelijk geworden om te gaan moderne kunst kopen op het internet. U hoeft uw luie zetel niet meer uit te komen, om de mooiste schilderijen te bekijken en ze ook online aan te kopen.

 

Moderne kunst kopen is dus voor iedereen toegankelijk geworden, wat jammer genoeg ook betekent dat personen met minder correcte  bedoelingen zich op deze markt hebben begeven.   Zoals in elk segment van onze maatschappij zijn er heel wat bedrijven actief die volledig correct te werk gaan, maar zijn er ook die firma's die moedwillig de regels buigen of gewoon breken. Daarom is het zeker aangeraden, voor u een aankoop maakt, even na te kijken of de firma wel over een btw nummer beschikt, er voldoende contactgegevens aanwezig zijn, ze ook duidelijke algemene voorwaarden hebben en ze over een privacy beleid beschikken. Indien dit in orde is, kan u met een veilig gevoel uw kunstcollectie beginnen uit te breiden via deze online winkel.

 

U gaat moderne kunst kopen en wil dan uiteraard ook zeker zijn dat u een echt bestaand, origineel werk krijgt en geen vervalsing. Een COA, Certificate of Authenticity, is daarom onmisbaar. Dit certificaat geeft namelijk aan dat het door u aangekochte werk echt is. Hierop staat ook de kunstenaar, de plaats van aankoop en mogelijk ook de naam van het werk en het jaar van realisatie vermeld. U zal dit certificaat ook nodig hebben, indien u ooit zelf van plan bent het werk door te verkopen. Vraag dus steeds naar een COA indien u een kunstwerk wenst aan te kopen.

 

Er zijn heel veel verschillende kunstvormen, die wel ergens op het internet door iemand worden te koop aangeboden. U kan moderne kunst kopen of helemaal terug gaan in de tijd naar de klassieke meesters. Bijna elke online galerij heeft zijn specialisatie. Het is daarom ook aangeraden om bij een online website te kopen die zich bezig houdt met 1 segment van de kunstwereld. Een site waar u alles kan vinden, biedt vaak werken van mindere kwaliteit aan en komt dikwijls ook chaotisch over. Maar maakt u zich geen zorgen, voor ieder is er wat wils te vinden op het internet.

 

http://www.pafy.eu Om meer te weten contact met ons op : PAFY ( www.pafy.eu ) info@pafy.eu +32496/80.96.08 BE0828.568.951 IBAN: BE15 7340 2993 6330 BIC: KREDBEBB KBC: 734-0299363-30

Source: Free Guest Posting Articles from ArticlesFactory.com

  Article "tagged" as:
  Categories:

About Article Author

Gopal Dey
Gopal Dey

www.pafy.eu staat voor PAintings For You. Bij Pafy vind u betaalbare, moderne en hedendaagse schilderijen. Kunst moet voor iedereen toegankelijk zijn.

View More Articles