Moderne schilderijen te koop

Mar 4 08:36 2013 Gopal Dey Print This Article

U moet er zeker van zijn, dat u op een veilige manier uw aankopen kan voltrekken. Een goede firma werkt dan ook met geregistreerde payment service provider.

Moderne schilderijen te koop! Het staat op vele kunstsites bovenaan afgebeeld. Want kunst is hip en trendy. Meer en meer mensen geraken gepassioneerd door niet alleen het bekijken,Guest Posting maar ook het aankopen en verzamelen van schilderijen. Maar er is een verschuiving in het landschap van de kunst aankopers. Meer en meer liefhebbers, laten de lokale galerijen links liggen en kopen hun schilderijen online. Kunstliefhebbers hebben vaak heel veel geld over, om hun nieuwe hebbeding te willen aankopen. Hierdoor hebben zij na verloop van tijd, heel wat stukken in hun collectie. Maar aangezien smaken verschillen en deze na verloop van tijd ook veranderen, hebben heel wat verzamelaars, stukken in hun collectie waar ze liever afstand van zouden nemen. U kan naar een galerij gaan en bij een verkoop 30% van de verkoopprijs uw schilderij afstaan of u kan het online tegen veel betere voorwaarden aanbieden. Er zijn namelijk ook online shops, waar u gratis uw werken kan aanbieden en die een veel kleiner percentage als commissie nemen. Er zijn zelfs sites waar u slechts 8% betaald, alle kosten inbegrepen. Hieronder sommen we nog enkele tips op, om uw zoektocht naar een geschikte online partner te vergemakkelijken.
• Begin met een lokale online winkel: Er zijn heel wat online shops met moderne schilderijen te koop. Maar als u voor de eerste keer een schilderij wenst te kopen of te verkopen, kies dan een shop die in je eigen land of een buurland is gelegen. Het is makkelijker om in uw eigen taal te handelen en ook beter om te handelen in een land waarvan u de wetgeving beter kent dan in een vreemd land.
• De betaal mogelijkheden: Er zijn vaak moderne schilderijen te koop op het internet, maar de manier van afhandelen is niet steeds heel duidelijk. U moet er zeker van zijn, dat u op een veilige manier uw aankopen kan voltrekken. Een goede firma werkt dan ook met geregistreerde payment service provider. Deze zorgt ervoor dat u op verschillende manieren kan betalen en met de garantie dat het veilig is. 
• Bekijk de prijsklasse: Er kunnen u moderne schilderijen te koop worden aangeboden, maar tegen welke prijs? Er zijn sites waar u terecht kan voor heel dure werken en sites waar er schilderijen worden aangeboden, van vaak minder bekende kunstenaars, tegen zeer scherpe prijzen. Maak voor u zelf eerst uit, in welke prijsklasse u zelf op zoek bent om te kopen of verkopen.
Biedt u uw moderne schilderijen te koop aan of wenst u ze aan te kopen voor uw verzameling, kijk eens online voor een goede samenwerking.
http://www.pafy.eu 
Om meer te weten contact met ons op : 
PAFY ( www.pafy.eu )info@pafy.eu+32496/80.96.08BE0828.568.951IBAN: BE15 7340 2993 6330BIC: KREDBEBBKBC: 734-0299363-30

Source: Free Guest Posting Articles from ArticlesFactory.com

About Article Author

Gopal Dey
Gopal Dey

www.pafy.eu staat voor PAintings For You. Bij Pafy vind u betaalbare, moderne en hedendaagse schilderijen. Kunst moet voor iedereen toegankelijk zijn.

View More Articles