Een wijnmand aan huis leveren

Oct 14 08:06 2011 Tapati Roy Print This Article

Verras je geliefden of vrienden eens met een aan huis geleverde wijnmand, een cadeau f-geschikt voor alle gelegenheden.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Indien dit het geval is,Guest Posting kan u overwegen om wijn of cava te kopen als geschenk. Zowel rode en witte wijn zijn steeds voltreffers als cadeaus voor feesten, want ze staan hoog op ieders verlanglijstje en ze stralen een zekere klasse uit. Het makkelijke is dat ze geschikt zijn voor bijna alle gelegenheden. Wie vindt het bijvoorbeeld niet leuk om een leuke cava te krijgen op zijn verjaardagsfeestje. Of breng gerust een fles prosecco en champagne mee als cadeau voor het trouwfeest van een bevriend koppel, uw attentie zal zeker worden gesmaakt.

Een promotie op het werk of een familielid dat afstudeert? Beiden zijn een uitstekende gelegenheid om wijn als geschenk te geven. Want of u nu gepromoveerd bent op uw werk, zelf jarig bent of iets anders te vieren heeft, cava en wijn staan symbool voor feesten en plezier. Met een goede fles wijn laat u duidelijk merken dat u de vreugde en het geluk van het feestvarken deelt. Voor een trouwfeest zijn enkele flessen cava of champgane steeds een perfect cadeau. Welk koppel wil zelf de start van hun nieuwe leven samen niet met een knal beginnen?

Een wijnmand of -korf is een zeer geschikt relatiegeschenk of cadeau om aan een collega of overste te schenken. Maar niet enkel binnen uw bedrijf zal dit gesmaakt worden, het is misschien wel een aardige manier om die moeilijke klant toch te overtuigen om met je samen in zee te gaan. Denk er natuurlijk ook aan, om je mand wat te versieren of te laten versieren. Een mooi gedecoreerde mand verhoogt al snel de waarde van uw pakket. U hoeft uiteraard uw mand niet persoonlijk af te gaan geven, u kan ze ook laten leveren met een attent briefje er bij. U kan dus cava kopen, ze mooi verpakken in een mand en ze laten leveren op de feestlocatie, men zal u zeer dankbaar zijn en uw attentie zal niet worden vergeten.

Een gezamenlijke interesse in rode en witte wijn kan een zeer interessante hobby zijn voor u en uw partner. Een lekker glas wijn drinken bij het haardvuur is een leuk idee voor een romantische avond. Uw geliefde verrassen met een boeket bloemen is wat achterhaald, maar indien u voor de deur verschijnt met een leuke, verfrissende cava zal niet enkel uw originaliteit worden beloond die avond. Zelfs als uw partner nog geen passie in wijnen heeft ontwikkeld, kan een dergelijke verrassing wel eens de aanzet zijn tot een leuk, gemeenschappelijk tijdverdrijf.

De beste wijnen gaan uiteraard perfect samen met verschillende, smaakvolle gerechten. Daarom kan het ook interessant zijn, als u uw wijn als cadeau schenkt in een cadeaumand, dat u nog enkele andere producten aan de mand toevoegt. Enkele lekkere kazen of zelfs een goed stukje ham zullen zeker gesmaakt worden. Het totaalconcept geeft een leuke variatie op de traditionele wijnmanden en zal als een leuke, extra verrassing worden ervaren. Maar denk zelf goed na over wat de persoonlijke voorkeuren en smaken zijn van de persoon die de mand zal ontvangen, deze persoonlijke toets kan net dat beetje extra betekenen. U kan de mand zelf brengen of laten leveren. Er zijn tal van mogelijkheden om wijn te laten leveren. Via een express dienst is de duurste methode, maar u kan het tijdsstip van de levering zelf bepalen. Via een gewone coli service kan ook, maar dan is het mogelijk dat het pakje wordt geleverd op een moment dat het feest nog niet is begonnen of dat er zelfs niemand aanwezig is. Neem gerust de tijd om alle punten eens rustig te overlopen voor u uw cadeau aankoopt en decoreert, het geluk van uw dierbaren is immers wel wat tijd waart.

Source: Free Guest Posting Articles from ArticlesFactory.com

  Article "tagged" as:
  Categories:

About Article Author

Tapati Roy
Tapati Roy

www.partywines.be is een wijn importeur en verkoper. Via deze site kunt u uw favoriete wijn bestellen voor al uw gelegenheden. Dit bedrijf heeft geen uitgebreide collectie, maar voor elk feest een gepaste wijn.

View More Articles