Dairy Queen Corporation klinkt beter dan ooit met in-storemuziek van Trusonic

Nov 20
12:18

2010

Alexander A

Alexander A

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Trusonic geselecteerd door ADQ voor het leveren van in-store-reclame

mediaimage

Trusonic,Dairy Queen Corporation klinkt beter dan ooit met in-storemuziek van Trusonic Articles een 100%-dochter van Mood Media Corporation, maakt met American Dairy Queen Corporation een nieuw succesverhaal bekend

Trusonic, Inc., een 100%-dochter van Mood Media Corporation (TSX:MM / LSE AIM:MM.), kondigt vandaag aan dat de onderneming door American Dairy Queen Corporation (ADQ) is geselecteerd voor het leveren van een breed assortiment messaging- en muziekoplossingen voor in-store-reclame via zijn Trusonic Media Player aan alle franchisehouders van het U.S. Dairy Queen®-systeem.

ADQ is een toonaangevende Amerikaanse franchisegever van restaurants gespecialiseerd in heerlijke gerechten, dranken en diepvriesbereidingen.  De onderneming beschikt over franchises in meer dan 49 Amerikaanse staten en rekent op Trusonic om achtergrondmuziek te verstrekken voor specifieke doelgroepen in alle ADQ-vestigingen.

"Het Trusonic-platform biedt ons de mogelijkheid om goedgekeurde muziek en boodschappen te verstrekken aan elk van onze vestigingen in zelfstandig beheer," verklaart Chris Schwanz, National Accounts Program Manager bij ADQ. "De uitgebreide muziekcatalogus en boodschappencontrole gekoppeld aan een betaalbare prijs voor ons volledige Amerikaanse systeem heeft ervoor gezorgd dat Trusonic een uitstekende keuze was voor het DQ-systeem en onze franchisehouders."

Volgens de overeenkomst met ADQ wordt Trusonic voor DQ-franchisehouders de exclusieve leverancier van dagelijkse updates via het internet op het vlak van muziek en boodschappen.

Lorne Abony, Algemeen directeur en voorzitter van Mood Media Corporation, de moedermaatschappij van Trusonic: "We zijn verheugd een partnerschap te kunnen aangaan met een handelaar van het formaat en de status van Dairy Queen. Deze aankondiging is een nieuw bewijs van de troeven waarover Trusonic beschikt voor nationale merken en van de flexibiliteit van het platform om franchisezaken optimaal te bedienen.

Over Trusonic

Trusonic is de belangrijkste leverancier van commerciële audiodiensten via het internet. De onderneming biedt de retailsector, de horeca en andere handelszaken muziek- en boodschapoplossingen op maat in meer dan 100 regio's overal ter wereld.  Heel wat van de grootste retail- en boetiekketens vertrouwen op Trusonic om hun merkimago in al hun vestigingen te optimaliseren. Trusonic beschikt over het meest uitgebreide muziekarchief van grote platenmaatschappijen en onafhankelijke artiesten en creëert op basis hiervan muziekprogramma's die inspelen op de wensen van de klant. Trusonic verstrekt en controleert via rapporten jaarlijks meer dan 1 miljard winkel- telefonieboodschappen en installeert via zijn nationale netwerk van verkoop- en servicelocaties volledige geluidsoplossingen, waaronder de Trusonic Media Player.

Over Mood Media Corporation

Mood Media Corporation (TSX:MM/ LSE AIM:MM) is een toonaangevende onderneming gespecialiseerd in in-storemedia die gebruikmaakt van een combinatie van muziek (DMX Music),digital signage-oplossingen, visuele en geurmedia om zijn klanten te helpen bij hun communicatie met de consument teneinde de verkoop in de vestiging te maximaliseren.

Via zijn twee belangrijkste divisies, In-Store Media en Retail Point-of-Purchase, werkt Mood Media Corporation samen met meer dan 800 retailketens in meer dan 30 landen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië.

Mood Media Corporation is internationaal actief als aanbieder van in-storemedia en muziek en kan bogen op een grote geografische spreiding en een omvangrijk klantenbestand dat verschillende multinationale, beursgenoteerde ondernemingen telt.