Een handige manier om geld te verdienen

Apr 21 08:05 2011 Heleen van der Wiel Print This Article

Ontdek hoe een bouwvakker van thuis uit en alleen met een computer en internetverbinding erin geslaagd is om in slechts 5 maanden zijn hypotheek te betalen dankzij een eenvoudige manier om geld verdienen op het internet

 de crisis in de bouwsector ging Juan Carlos Gonzalez na 15 jaar dienst deel uitmaken van de vier en een half miljoen werklozen die de hevige economische crisis,Guest Posting die in Spanje zeer hard toeslaat, met zich mee heeft gebracht.

De vette jaren waren voorbij. Net als miljoenen andere Spaanse gezinnen had Juan een hypotheek voor 30 jaar afgesloten om zichzelf en zijn gezin een fatsoenlijke huisvesting te kunnen bieden. Weinigen konden voorspellen wat de wilde en ongecontroleerde bouw in latere jaren in Spanje zou aanrichten. Velen begonnen zonder enige controle of doel hun spaargeld te besteden waardoor mensen als Juan, van de ene dag op de andere, van een comfortabele financiële situatie in een wanhopige situatie terecht kwamen en met werkelijke problemen te maken kregen, niet alleen om maandelijks hun hypotheek en vaste huishoudelijke lasten te betalen maar ook om hun gezin te onderhouden. 

Door de hypotheek, huishoudelijke apparaten, persoonlijke vakantieleningen en andere maandelijkse vaste kosten, zoals telefoon, water, gas en elektriciteit, die betaald moesten worden, werd zijn financiële situatie binnen enkele maanden echt dramatisch.

Het is misschien moeilijk voor te stellen hoe het voelt wanneer je rustig leventje een constante strijd wordt. Stress, slaaptekort, ruzie thuis, alles leek zich tegen hem te keren.

Mensen kunnen in extreme situaties op verschillende manieren reageren, maar voor Juan was het duidelijk dat hij niet bij de pakken kon blijven zitten terwijl zijn gezin het moeilijk had. Omdat de bouw zijn leven was, ging hij maanden lang onvermoeibaar op zoek naar werk, maar hij vond alleen maar NIETS.

Gedreven door wanhoop en zonder enig uitzicht op werk in het beroep dat hij 15 jaar lang had uitgeoefend, besloot hij een andere richting in te slaan om zijn geluk te beproeven. Hij moest een manier zien te vinden snel geld verdienen thuiswerk.

Op een dag zette hij zijn computer aan en begon hij te zoeken naar een manier om online geld te verdienen Het aanbod dat hij op het internet vond, was weliswaar enorm groot maar tevens zo weinig geloofwaardig, wat hem aanvankelijk een beetje teleurstelde. In de vier maanden daarop probeerde hij zijn geluk bij diverse mogelijkheden om "thuiswerk" te doen, zoals dat heet, maar het bleek keer op keer een hoax te zijn. Hij verstuurde hierbij meer dan 50 aanvragen voor divers montagewerk  thuis en het enige wat hij hiermee uiteindelijk bereikte, was dat het weinige geld dat hij nog bezat, verdween in aanvragen van dossiers en in telefoongesprekken tegen schandalig hoge tarieven.

Het oorspronkelijke idee om thuis snel geld te verdienen leek meer een oplichting dan een realiteit.

Maar Juan bleef volhouden. Hij was er vast van overtuigd dat hij ergens een formule zou vinden om online snel geld te verdienen Hij verdiepte zich dus in mogelijkheden zoals reclame lezen, betaald worden om te surfen, online geld verdienen  door e-mails te lezen en andere dergelijke onzin.

Dit alles heeft uiteindelijk geleid tot 4 verloren maanden, geldverspilling en meer en meer frustratie.

Het gezegde “wie zoekt, die vindt”, bleek uiteindelijk ook op te gaan voor Juan.

Zijn slechte ervaring ten spijt, liet Juan zich niet ontmoedigen en bleef hij non-stop verder zoeken.

Het was niet zijn bedoeling om van de ene dag op de andere rijk te worden, hij wilde alleen maar enkele honderden euro per maand verdienen om tenminste de maandelijkse facturen, die stipt bij de bank ter betaling werden aangeboden, te kunnen betalen.

Hij had er weinig of geen idee van wat er op 24 maart 2010 ging gebeuren. Een datum die voor altijd in zijn geheugen geprent zou staan.

Die dag, om 11 uur ’s ochtends, surfend op het internet, ontdekte hij een schokkende advertentie waarin hem werd gegarandeerd dat hij online snel geld zou verdienen. Voorafgaande ervaring was niet nodig en het had niets te maken met verkoop of met iets dat hij eerder al geprobeerd had.

Hij was eigenlijk niet zeer enthousiast, maar de advertentie maakte hem zodanig nieuwsgierig dat hij op de link klikte om de site te bekijken. 

Hij had tijd en begon die site dus rustig te lezen om te achterhalen hoe hij van thuis uit snel geld kon verdienen.

Toen hij klaar was, was de eerste gedachte die in hem opkwam: "Nou, alweer een hoax", maar toch bleef hij nog een kwartier verder surfen over de site. 

Hij las en herlas wat er stond en raakte er meer en meer van overtuigd om deze manier van online geld verdienen te proberen.

Deze methode, letterlijk toegepast, was zonder twijfel de gemakkelijkste, meest eenvoudige en overtuigende die hij na 4 maanden zoeken had gevonden, en wat hem de knoop uiteindelijk deed doorhakken was het feit dat hij niets te verliezen had door het gewoon te proberen. Waarom zou hij het er dus niet op wagen? 

De eerste 5 dagen lukte het hem om 30 dollar te verdienen en ondanks de overtuiging van zijn vrouw dat hij zijn tijd aan het verspillen was met zo’n belachelijk bedrag, was Juan uitgelaten van vreugde want het was de eerste keer dat hij erin geslaagd was om online geld te verdienen en niet door rijen bakstenen te metselen.

Naarmate hij meer ervaring opdeed en vertrouwen kreeg, namen zijn inkomsten toe. In de tweede week verdiende hij 370 euro en thuis begon alles te veranderen. Zijn vrouw vond deze “nieuwe hobby” van haar man niet zo belachelijk meer en begon er zich ook op toe te leggen, zodat ze door hun kracht en kennis te bundelden, in de derde week al 1.560 euro binnenhaalden.

Ze begonnen het leven met een andere bril te bekijken!

Vandaag de dag, bijna twee jaar later, hebben Juan Carlos en zijn vrouw Clara niet alleen hun hypotheek en alle openstaande leningen betaald, maar hebben ze deze zomer, samen met hun twee kinderen van 9 en 14, zelfs kunnen genieten van hun eerste vakantie waarbij geld geen probleem meer was.

De enige bouwwerken die Juan nu bezichtigt, zijn deze die hij gaat kopen. Bovendien zijn ze nu eigenaar van een prachtig huis op 400 meter van het strand, met een grote tuin, barbecue en alle voorzieningen die men zich kan indenken. Juan werkt niet meer in de bouwsector maar investeert erin!

Ze hebben twee auto's: hij, een krachtige terreinwagen en zij, een prachtige sportwagen. Hun kinderen zijn opgewekter, genieten meer, hebben hun ouders de hele dag in de buurt en het leven is oneindig veel gemakkelijker dan voorheen.

Het beste was voor Juan niet het feit dat hij een manier had gevonden om snel geld te verdienen van thuis uit. Het hoogtepunt voor hem was toen hij de bank binnenliep, de directeur begroette en hem onomwonden meedeelde dat hij het restant van de hypotheekschuld van 68.500 euro in een keer wilde betalen. 

Dat gevoel van overvloed, veiligheid en geluk is met geen geld te betalen.

Het verhaal van Juan is het verhaal van iemand die niet in een hoekje om zijn ongeluk zit te treuren en zich niet overgeeft aan zelfbeklag over zijn ellendige situatie, maar die vanaf het begin de koe bij de hoorns heeft gevat zonder zich te laten afschrikken door de moeilijkheden die hij op zijn weg vond.

Velen vinden Juan misschien wat stoutmoedig, maar toen het succes hem eindelijk toelachte, realiseerde hij zich dat de meeste mensen zich pathetisch gedragen bij het nastreven van een manier om online snel geld te verdienen.

Waarom?

Omdat ze denken in termen van “Had ik maar”...

 “Had ik het maar gedaan” … “Had ik deze kans maar benut” “Had ik de moed maar gehad om” Had ik maar, had ik maar, had ik maar….

Juan is nooit iemand geweest die dacht in termen van "Had ik maar". Door zijn onwankelbare wil heeft het toeval hem bovendien een handje geholpen met het vinden van een manier om snel geld te verdienen van thuis uit, waardoor zijn leven is veranderd. 

En op de vraag die velen hem nu stellen, naar de sleutel van zijn succes, antwoordt Juan alleen met een glimlach. 

Source: Free Guest Posting Articles from ArticlesFactory.com

  Article "tagged" as:
  Categories:

About Article Author

Heleen van der Wiel
Heleen van der Wiel

Heleen 's middags, Henk 's avonds.

View More Articles