De nieuwe ScheduleOnce release vergemakkelijkt het plannen van groepsafspraken

Nov 2
07:38

2011

Alexander A

Alexander A

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Een kort artikel over de nieuwe groeps afspraak planner functionaliteit van ScheduleOnce

mediaimage
v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false 21 false false false NL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

November,De nieuwe ScheduleOnce release vergemakkelijkt het plannen van groepsafspraken Articles 2011 – ScheduleOnce, bekend van haar afspraak plannen applicatie, heeft aangekondigd een nieuwe versie van ScheduleOnce – versie 2.5 te hebben vrijgegeven welke significant het gebruikersgemak verbetert bij het plannen van van groepsafspraken. Met deze nieuwe versie is een nieuwe ScheduleOnce uitnodiging gemaakt op precies dezelfde manier als een uitnodiging in een kalender – de gebruikers geeft het onderwerp van de vergadering in, stelt een aantal tijden voor en slaat de uitnodiging op. Dit vergemakkelijkt het maken van groepsuitnodigingen met ScheduleOnce ten opzichte van traditionale kalenders zodanig dat het geen extra moeite kost om ScheduleOnce te gebruiken.

Hoewel beide uitnodigingen zijn gemaakt met hetzelfde onderliggende process zijn er grote verschillen tussen uitnodigingen gemaakt met traditionele kalenders zoals Outlook en Google Calendar en uitnodigingen gemaakt met ScheduleOnce. Een afspraakuitnodiging gemaakt met een traditionele kalender staat de afspraakmaker toe om slechts één tijd te kiezen – een toevalsschot. In veel gevallen is de beschikbaarheid van de genodigden niet bekend en een specifiek tijdstip voor een vergadering is niet geschikt voor iedereen vaak. Dit leidt tot een boel heen en weer communiceren (e-mail en telefoon) wat frustrerend is en veel tijd kost voor de afspraakmaker en de genodigden.

Uitnodigingen gemaakt met ScheduleOnce zijn anders. Met ScheduleOnce de meeting organizer kan instantaan meerdere tijden voorstellen door snel in het groen over de week kalender te markeren welke slots er beschikbaar zijn. Wanneer de ScheduleOnce uitnodiging is opgeslagen heeft de meeting organizer een link welke naar alle genodigden gestuurd kan worden om hun beschikbaarheid voor de geselecteerde tijden te verzamelen. Zodra de genodigden reageren dan is alles wat verder nog nodig is voor de organizer om de uiteindelijke tijd te selecteren en de vergadering te plannen. De uiteindelijke tijd geselecteerd is gebasseerd op beschikbaarheid zoals aangegeven door alle genodigden wat ervoor zorgdraagt dat deze tijd voor iedereen werkt.

“Groepsafspraaks planners zijn er al een tijdje al volgens Rami Goraly, CEO van ScheduleOnce. “Maar, het grote probleem met de meesten is dat zij een lange reeks van meerdere stappen nodig hebben voordat de uitnodiging is gemaakt. Dit werkt afschrikwekkend voor gebruikers, wat hun ertoe dwingt om een groeps afspraken applicatie te gebruiken alleen voor hun meest ingewikkelde planning. De nieuwe groepsafspraak planner van ScheduleOnce vergemakkelijkt dit aanzienlijk.

De nieuwe ScheduleOnce groepsafspraak planner is per onmiddelijk beschikbaar en wordt gratis aangeleverd in alle versies. Om te beginnen hoeven gebruikers zich alleen met hun google of Facebook ID te registreren en op ‘Nieuwe uitnodiging’ klikken vanaf hun persoonlijke ScheduleOnce homepage. Gebruikers van traditionele kalenders kunnen ScheduleOnce verbinden met hun kalender en ScheduleOnce van hun bezette tijden op de hoogte stellen om dubbele boekingen te voorkomen. Ter aanvulling, wanneer er gewerkt wordt met een verbonden kalender dan is iedere afspraak gemaakt via ScheduleOnce instantaan gemaakt in de kalender.

Over ScheduleOnce:

ScheduleOnce is een online boekingsysteem waarmee het gemakkelijk is om afspraken te plannen met mensen uit je zakelijke en sociale leven. ScheduleOnce is géén kalender. Het is een online boekingstoepassing welke verbinding maakt met je bestaande kalender en welke het plannen van afspraken meer efficient maakt. ScheduleOnce is nauw geïntegreerd met Google Calendar en kan ook verbinding maken met Outlook en iCal.

Contact informatie:

Rami Goraly | CEO | +1.650.485.3428 | rami@scheduleonce.com Plan een tijd met me: http://meetme.so/rami

ScheduleOnce, 723 Partridge Ave, Menlo Park 94025 CA, USA                                              

http://scheduleonce.nl

 

Lees meer over ScheduleOnce:

http://blog.scheduleonce.com/

http://twitter.com/scheduleonce

http://www.youtube.com/scheduleonce