Specht en Bever kinderspeelgoed begint met EU-leveringen

May 25
09:19

2012

Alexander A

Alexander A

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Specht en Bever introduceert internationale bestellingen

mediaimage
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

De bekende Nederlandse online kinderspeelgoed webwinkel ‘Specht en Bever’ biedt sinds deze week ook de mogelijkheid om bestellingen naar Belgie,Specht en Bever kinderspeelgoed begint met EU-leveringen Articles Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk te leveren.  Specht en Bever is al jaren gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit KidKraft houten speelgoed produkten.

De speelgoedcollectie is zeer uitegebreid: van poppenhuizen tot treinsets, loopwagentjes, blokkensets, kinderkeukens en nog veel meer. Daarnaast is er ook een ruim aanbod van kindermeubels, zoals tuinmeubels, stoelen en tafels. Allemaal van hoge kwaliteit houtprodukten ontwikkeld door KidKraft.

KidKraft is een bedrijf dat  creatief speelgoed en cadeau-artikelen ontwerpt en ontwikkeld voor zowel het KidKraft merk als meerdere prive labels. Sinds de oprichting van KidKraft in 1968, is de doelstelling altijd geweest om kwalitatief hoogwaardige produkten te vervaardigen op ambachtelijke wijze.

Tegenwoordig is KidKraft een van de meest bekende fabrikanten van houten speelgoed en kamer accessoires in de Verenigde Staten, en de opening van haar eerste Europese kantoor geeft aan dat de rek er nog lang niet uit is. Het nieuwe call center en magazijn in Nederland openen nieuwe mogelijkheden voor KidKraft, welke toestaan dat families over de hele wereld de kwaliteit van sommige van onze grootste bestsellers te ontdekken. KidKraft is opgericht door ingenieurs en daarom  is de kwaliteit van haar ontwerpen duidelijk meer dan wat het oog kan zien met als gevolg dat het percentage geretourneerde produkten ver onder het gemiddelde ligt. Bekijk vandaag nog de nieuwste Kidkraft collectie online bij http://www.spechtenbever.nl