Inzetten bij het roulette spel

Jul 22
08:00

2011

Alexander A

Alexander A

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

Het roulette spel kan op verschillende manieren gespeeld worden. In dit artikel wordt in het kort uiteengezet hoe je kunt inzetten.

mediaimage

Bij roulette kun je op twee verschillende manieren inzetten. Dat inzetten wordt ook wel een ‘bet’ genoemd. Er zijn inside bets (binnen inzetten) en outside bets (buiten inzetten). Bij binnen inzetten zet de online casino speler zijn of haar inzet op een bepaald getal of op een groep getallen in het getallenoverzicht op het speelveld. Bij buiten inzetten plaatst de speler zijn of haar inzetten op een van de vakken buiten het speelveld.

Binnen inzetten:

·         Straight up: Er wordt ingezet op een enkel getal. Het fiche (of de chip) wordt midden op het getal geplaatst. Het gaat hier dus om een inzet op 1 cijfer.

·         Split: Er wordt ingezet op twee getallen die naast elkaar liggen. Dat kan horizontaal of verticaal zijn. De chip wordt op de lijn tussen de twee getallen gelegd. Het gaat hier dus om een inzet op 2 cijfers.

·         Street: Er wordt ingezet op drie getallen die naast elkaar liggen. Dat kan alleen horizontaal zijn. De chip wordt geplaatst aan de rand van het getal aan het einde van de rij. Het gaat hier dus om een inzet op 3 cijfers.

·         Corner: Er wordt ingezet op vier getallen in een vierkant. De chip wordt in het midden van de vier getallen gelegd. Het gaat hier dus om een inzet op 4 cijfers.

·         Six line: Er wordt ingezet op twee straten die naast elkaar liggen. De chip wordt aan de zijkant tussen de twee straten geplaatst. Het gaat hier om een inzet op 6 cijfers.

Buiten inzetten:

·         1-18 of 19-36. Er wordt ingezet op de getallen 1 t/m 18 of 19 t/m 36.

·         Rood of zwart: Er wordt ingezet op een rood of zwart getal.

·         Even of oneven: Er wordt ingezet op een even of oneven getal.

·         Dozijn: Er wordt ingezet op een groep getallen. Een groep bestaat altijd uit 12 getallen. De eerste groep omvat de getallen 1 t/m 12,Inzetten bij het roulette spel Articles de tweede 13 t/m 24 en de derde 25 t/m 36. Het gaat hier dus om een inzet op hoge of lage cijfers.

·         Kolom: Er wordt ingezet op een verticale kolom. Een verticale kolom bestaat altijd uit 12 getallen. De chip wordt onder de betreffende kolom geplaatst. Het gaat hier dus om een inzet op 12 cijfers.