A Antal Psoriasis oplysninger, du skal vide om

May 31 05:58 2012 Christina Larsen Print This Article

Undersøgelser viser, at rigtigt mange mennesker plaget af psoriasis har en udbredt tendens til at isolere sig med sygdommen. Fakta er, at rigtigt mange af disse mennesker har et lavere selvværd og en lavere livskvalitet på lige fod med f.eks. diabetespatienter.

Undersøgelser viser,Guest Posting at rigtigt mange mennesker plaget af psoriasis har en udbredt tendens til at isolere sig med sygdommen. Fakta er, at rigtigt mange af disse mennesker har et lavere selvværd og en lavere livskvalitet på lige fod med f.eks. diabetespatienter.Dette forhold kan skyldes flere ting. For det første føler mange sig stigmatiseret af lidelsen, idet de kan føle, at andre tager afstand fra dem. Mange føleler, at de tilbudte lokalbehandlinger ikke virker tilstrækkeligt eller er for svære at håndtere. Desuden kan der være en vis usikkerhed forbundet med anvendelsen af diverse medicinske cremer og behandlinger. Tendensen i samfundet går mod at finde naturlige og alternative løsninger til konventionelle behandlinger og især indenfor psoriasis området er der behov for at tænke i nye baner. En stor gruppe af psoriasis patienter har allerede prøvet mange forskellige behandlinger, men mange behandlinger på markedet er forbundet med daglige indsmøringer, svær håndterbarhed, store økonomiske udgifter, rejser, bivirkninger på kortere og længere sigt og en vis usikkerhed og frustration.Det handler derfor om, at få skabt sig en ordentlig hverdag og finde den hjælp og behandling, der rigtig for den individuelle patient. Benevit zink+ har en positiv effekt på psoriasis-plaget hud og kan anvendes både forebyggende og under udbrud. Beklædningen kan anvendes alene eller som supplement til anden behandling. Psoriasis patienter der har anvendt benevit zink+ har oplevet aftagende kløe, en beroligende effekt på huden, samt en heling af huden.------------Til trods for at psoriasis ikke kan helbredes, findes der flere måder hvorpå du kan hjælpe med at lindre eller understøtte behandlingen af psoriasis.Desværre er der mange psoriasis patienter der slet ikke modtager nogen form for behandling, hvilket måske kan hænge sammen med, en oplevelse af, at diverse cremer og salver ikke har den ønskede effekt eller at de kun virker midlertidigt. Desuden kan det, at skulle smøre sig dagligt, være en belastning.------------De slags.Psoriasis kan komme i tre forskellige typer, nemlig: psoriasis vulgaris, guttat og psoriasis, der påvirker bestemte områder.Den første, psoriasis vulgaris, er virkelig den mest almindelige type og påvirker hele kroppen. De flaky dele kan blive helbredt nu, men undertiden synes en gang mere på ethvert tidspunkt.Den anden type, guttat, vil være den type, der er afgjort ofte båret af børn og børn. Lige efter at området er rent faktisk påvirkes, små buler gradvist frem. Den slags kan behandles med antibiotika og kan tage lang tid, før det dukker op igen.Og endelig, psoriasis, der påvirker særlige områder, er den type, der angriber specifikke dele i det menneskelige legeme. Et eksempel på en sådan type ville være seborrheic psoriasis, der påvirker kronen, en anden påvirker deres negle, der er nævnt som onykolyse, og

Source: Free Guest Posting Articles from ArticlesFactory.com

  Article "tagged" as:
  Categories:

About Article Author

Christina Larsen
Christina Larsen

christina larsen is a professional writer. She writes articles on various topics on the internet. She enjoys sharing useful information to all her readers.she also loves topic related on Psoriasis.


View More Articles