Webshop Optimering in Kolding

Nov 21 08:24 2018 Shank Dian Print This Article

Webshop optimering til ambitiøse virksomheder der ønsker vækst i deres online forretning. Ved at optimere din webshop kan du sælge flere varer og konvertere besøgende til kunder.

Webshop optimering til ambitiøse virksomheder der ønsker vækst i deres online forretning. Ved at optimere din webshop kan du sælge flere varer og konvertere besøgende til kunder. Umage Studio lavet et optimeringsforløb specifikt til webshops,Guest Posting hvor du hver måned får personlig rådgivning til at øge salget og kundetilfredsheden.
 
Tjener du nok penge på din webshop? Har du for høje markedsføringsudgifter i forhold til din indtjening? Eller har du mange besøgende på din webshop, men en stor del af dem ender med IKKE at købe hos dig. Så er webshop optimeringsforløbet for dig!
 
Sådan foregår forløbet
-       Inden hvert møde analyserer din ehandelsspecialist virksomhedens data fra din forløbende måned.
-       Ehandelsrådgiveren udarbejder konkrete forslag til forbedring af konverteringsgraden og konverteringsraten
-       I tager sammen et videomøde, hvor i begge kan se hinanden og dele skærm. Her vil ehandelsspecialisten fremlægge konkrete forslag der kan øge salget på din webshop.
-       Der bliver lagt ved hvert møde, konkrete mål som du og specialisten arbejder hen mod.
-       Hvert møde afsluttes, ved at i aftaler de konkrete tiltag som skal øge omsætningen til næste møde.
 
Med over 100 webshops der har deltaget i webshop optimering af Umage Studio, så er du i trygge hænder. Vores specialister har en stor erfaring med webshops, både lokale og internationale forretninger benytter os.
 
Optimeringen af webshoppen forløber i minimum 3 måneder. I løbet af de 3 måneder er det vores erfaring at vores kunder føler at de booster deres webshop – både iforhold til kundeoplevelsen, men også i forhold til salg. Derudover oplever en stor del af vores kunder, at de oplever et fald i deres markedsføringsudgifter. Alt for mange webshops smider penge ud af vinduet og køber en masse reklame på Facebook, uden at have det fundamentale på plads først.
 
Det vil vi gerne være med at til at gøre op med. Derfor har vi skabet optimeringsforløbet. Forløbet er et nyt koncept som er det eneste på markedet, der fokuserer på en personlig rådgivning iforhold til at optimere shoppen ordentligt, uden at det koster kassen.
 
For at optimere sin webshop, koster det blot fra 500,- kr. pr. md. Du kan se det som at have din egen personlige webshop rådgiver som løbende kommer med gode råd og konkrete forslag til at optimere din webshop. Det er faktisk som at drive webshop på autopilot!
 
Om Umage Studio
At gøre sig umage er ikke gratis, men betaler sig! Vi laver ingen quickfixes eller hopper over hvor gærdet er lavest. Vi er specialiseret i optimering af webshops, både i forhold til design og udvikling. Vi mener at det betaler sig at gøre tingene ordentligt fra start af. Derfor er alle webshop løsninger hos os optimeret til at give din webshop størst afkast.

Source: Free Guest Posting Articles from ArticlesFactory.com

  Article "tagged" as:
  Categories:

About Article Author

Shank Dian
Shank Dian

Umage Studio provide service of webdesign kolding and Webshop Optimering. Formore details visit Umage Studio.

View More Articles