De beste workshops voor kinderen in 2013

Jan 16
08:42

2013

Alexander A

Alexander A

  • Share this article on Facebook
  • Share this article on Twitter
  • Share this article on Linkedin

De leukste kinderworkshops in 2013 in Nederland

mediaimage
Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Cupcake Cones

 

De allernieuwste rage ! Het is geen cakeje en geen ijsje,De beste workshops voor kinderen in 2013 Articles maar een ijsbeker vol verrassingen!

In deze koken met kinderen workshop mogen de kleintjes het ijsbekertje zelf gaan vullen met koek, cake, (met Sint  pepepernoten), smarties, boter crème, daarover heen weer een lekkere dip versierd met spikkels, tum tum, en wat ze maar willen. Er is keuze genoeg en kinderen vinden dit helemaal geweldig om te doen!

 

 

KidzDJ workshop

 

Onder begeleiding van de Kidz-DJ heb je de beschikking over twee hypermoderne draaitafels, een mengpaneel en een echte DJ-booth  met geluid.

Ben jij het nieuwe Nederlandse DJ-TALENT van 2013?

 

Hier leer je de basics die een DJ onder de knie moet krijgen. Deze skills zijn onmisbaar in iedere DJ set! Alles komt aan bod: van de Back spin tot scratchen en matchen en mixen. Het feest kan beginnen!

 

De Kidz-DJ Workshop is gericht op groepen tot 20 kinderen.

Voor grotere evenementen kan de groep in verschillende clusters worden ingedeeld en worden er dus meerder doorlopen gehouden.

 

Cartoon workshop “Portretplek”

Het bedenken en ontwerpen van een eigen cartoonkarakter is met name voor kinderen een groot feest. Wat is er leuker dan jouw zelfbedachte cartoonkarakter op papier  tevoorschijn te toveren en deze vervolgens een eigen leven te laten leiden !

Het programma duurt 1,5 uur waarin op een vrolijke en speelse wijze kinderen kennis maken met o.a. het striptekenen, cartoonkarakters bedenken-  en tekenen, waarin plezier en fantasie centraal staat.

 

Afhankelijk van de individuele mogelijkheden van de kinderen en de terugkoppeling van de begeleiders naar de cartoonist toe, zal het workshopprogramma 'op maat' worden samengesteld.

 

De Cartoon workshop is gericht op groepen tot 20 kinderen.

Voor grotere evenementen kan de groep in verschillende clusters worden ingedeeld en worden er dus meerder doorlopen gehouden.

 

 

De Bende Band - Creatief met muziek

 

Bij de Bende-band is het standaard een dolle boel. Creatief  zijn en muziek maken met wegwerp materialen, dat is het  in een notendop.

 

Twee professionele muzikanten (bekend van Kinderen voor Kinderen) nemen je mee op een muzikaal reisje door de tijd.

 

Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken voor jij  je mp3 kunt beluisteren?

 

De stoere mannen van de Bende Band laten zien dat je met een paar schroefjes, een kartonnen buis,  tape, en wat zaadjes perfect regen kan nabootsen.

 

Ook mag je plaatsnemen achter echte muziekinstrumenten die ze meenemen!

 

Ze leren de kids dat je met een eenvoudige sampler een heel kabouterbos bij elkaar kan samplen, of een slingerapenoerwoud,alles is mogelijk met de BendeBand!

Gericht op groepen van max. 75 kids – meerdere doorlopen mogelijk

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}